Internetbureau VS Reclamebureau

Hoewel veel ondernemers de twee verschillende partijen vaak uitwisselen is er een groot verschil tussen internetbureau's en reclamebureau's. De verwarring die ontstaat tussen de twee typen zakelijke dienstverlening ligt aan het feit dat beide bureau's in het landschap van marketing-communicatie acteren. Welk type bureau moet u nu kiezen? Wat is het verschil tussen een internet- en een reclamebureau?

Verschil tussen internetbureau en reclamebureau

Een reclamebureau maakt reclame. Dit doet het met in allerlei verschillende vormen, zowel online als offline. Denkt u bijvoorbeeld aan drukwerk, tv-spots, bedrijfsfilms en in sommige gevallen ook websites.
Een internetbureau is gespecialiseerd in marketing op het internet. Dit type bureau zal in veel gevallen dus geen drukwerk of andere offline media is het assortiment hebben.

Wat is beter? Een internetbureau of reclamebureau

Dit hangt uiteraard af van waar u als ondernemer naar op zoek bent. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een geheel afgestemde campagne die offline en online te zien moet zijn? Dan kan een reclamebureau een goede keuze zijn. Wilt u liever een échte specialist voor online in de arm nemen die ook ook helpt met strategie en niet alleen met vormgeving? Dan kunt u het beste bij een internetbureau terecht.

Of kies voor beiden. Als u het beste resultaat wilt kunt u er ook voor kiezen om een reclamebureau in de arm te nemen voor vormgeving en een online internetbureau voor het inregelen en strategie voor op het web.

Zo heeft u het beste van beide werelden voor uw onderneming.

Direct een Online Marketing offerte?


Online Marketingbureau druk aan het werk

Online Marketing Offerte »